•  
  •  
Izabel Camille

Izabel Camille smykker

Izabel Camille Jewelry er stolte af at være en del af den skandinaviske design tradition som er kendt for høj kvalitet og enkle smukke designs. Izabel Camilles designudtryk er eksklusivt og sofistikeret med et strejf af helt enkel elegance. Smykkerne er inspireret af det fantastiske skandinaviske lys, lyse farver og klassiske geometriske former og linjer. 

Bestsellers fra Izabel Camille
Se flere her diamant logo
Katalog
Se alle Kollektioner fra Izabel Camille
Izabel Camille smykker

Izabel Camille smykker, øreringe, halskæder og ringe

Izabel Camille er grundlagt af to kvinder og de har haft design-idéen at udvikle smykker til alle kvinder, som drømmer om fashion smykker til en rimelig pris. Izabel Camilles designudtryk er eksklusivt og sofistikeret med et strej af helt enkel elegance. Smykkerne er inspireret af det fantastiske skandinaviske lys, lyse farver og klassiske geometriske former og linjer. Med sin lille sketchbog, som følger hende overalt, håndtegner designer, Kamille Vibekke Østergaard alle sine smukke smykker. Skitserne danner grundlag for den videre designudvikling som sker i samarbejde med dygtige guldsmede.

Izabel Camille er en dansk virksomhed grundlagt af Ann Ulrich og Kamille Vibekke Østergaard. Virksomheden holder til i Nordsjælland. Alle smykker er lavet af sterling sølv med det for Izabel Camille karakteristiske sandblæste design. Smykkerne findes i både hvidt, oxideret eller sort sølv.