•  
  •  

SEIKO ure

SEIKO ure

Et SEIKO ur har et tidløst og klassisk design. Seiko er en stor og væsentlig spiller i urbranchen og er altid innovative i deres design. Et SEIKO ur er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionelt design. De er med på moden og stræber efter at være et skridt foran. SEIKO har gennem tiden lanceret mange forskellige serier, både til mænd og kvinder. SEIKO har eksempelvis opfundet quartz uret og Kinetic teknologien. 

Ønsker du at købe et SEIKO ur?

Så kan du købe det hos URE-GULD. Vi forhandler SEIKO ure i vores butikker i Viborg, Vejle og Aarhus og på vores webshop. I vores webshop kan du finde et SEIKO ur i guld, sølv og sort i flere forskellige designs til både mænd og kvinder. Har du fundet et SEIKO ur, du gerne vil købe? Så foretag dit køb i vores webshop, og få leveret dit SEIKO ur inden for 5 arbejdsdage. 

Bestsellers fra SEIKO
Se flere her diamant logo
Se alle Kollektioner fra SEIKO
SEIKO ure

Det Japanske mærke SEIKO blev grundlagt i 1881 i Tokyo af en dengang 22-årig Kintaro Hattori. Han solgte og reparerede ure i det centrale Tokyo.

Et SEIKO ur er vellidt overalt i verden, ikke mindst pga. den høje kvalitet. SEIKO sætter konstant nye standarder for, hvad man kan gøre inden for industrien og sætter teknologi i højsædet, når det gælder udvikling og fremstilling af deres ure. De har eksempelvis opfundet quartz uret og Kinetic teknologien, og har senest lavet SEIKO Astron, der er det første Solar GPS ur i verden. Det fungerer ved at opfange alle former for lys og på den måde er batteriet selvopladeligt.

Find dit nye Seiko ur her