Sct. Mathias URE-GULD - Ure og smykker i Århus

Sct. Mathias URE-GULD blev grundlagt i 1990. Du kan besøge vores forretninger i Sct. Mathias Centret i Viborg, Bruuns Galleri i Århus og Bryggen i Vejle.

I hver enkelt butik finder du et stort udvalg af ure og smykker fra førende danske og udenlandske designere og producenter.

Vi har over 30 faguddannede medarbejdere, guldsmede og urmagere klar til at rådgive dig indenfor vores brede udvalg af smykker og ure.

Vores udvalg strækker sig fra det klassiske til de nyeste trends. Vi har priser der spænder fra solide standardprodukter fra 100 kroner til eksklusive smykker og ure til mange tusinde kroner. Der er med andre ord noget for enhver smag og pengepung.

Sct. Mathias URE-GULD står for kvalitet, service og faglig rådgivning. Det altoverskyggende fokusområde er en nærværende betjening med vores kunder i centrum.

Vi har mange års erfaring inden for branchen og vi stiller store krav til kvalitet, rådgivning og viden. Forretningerne arbejder tæt sammen og kan hurtigt udveksle varer og viden, når der opstår et specifikt behov i en af vores butikker.

Vores urmagere og guldsmede er faguddannet til alle typer af opgaver. Det gælder reparation og opfriskning af alle slags ure og smykker, vurderinger, design og produktion som kompetent faglig rådgivning og professionelt håndværk.

Aarhus Bruuns Galleri
Tlf: 86 18 18 04
Åbningstider i Aarhus
  • Mandag - fredag10.00 - 20.00
  • Lørdag10.00 - 17.00
  • Søndag10.00 - 16.00
Find butikken Her

-Kørselsvejledning

 

Vores Brands indenfor Smykker
Vores Brands indenfor Ure
Her finder du Os

M.P. Bruuns Gade 25
8000 Aarhus

Telefon 8618 1804
Email aarhus@ure-guld.com

[profiler]
Memory usage: real: 2097152, emalloc: 7103960
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem