•  

Christina Design London

Christina smykker og ure

Christina ure har et stilfuldt og elegant design. De passer til enhver anledning, og et Christina ur er derfor meget eftertragtet. Selvom det er et dansk design med en masse detaljer og ægte diamanter, er det lavet med schweizisk præcision. Et Christina ur findes både til damer og herrer.

Om Christina Design London

Christina Hembo er grundlæggeren bag Christina Watches. Hun er en dygtig iværksætter og har fået stor succes med Christina ure. Christina ure har sågar også bevæget sig ind i sportsverdenen, hvor mærket har været hovedsponsor for et hold, hvor den tidligere danske cykelrytter Michael Rasmussen var kaptajn. Et Christina ur er fremstillet efter tegninger i hånden og der anvendes ægte materialer som sølv, diamanter, rubiner, safirer og andre ædelstene. I dag bliver Christina ure solgt hos over 250 urmagere og eksporteret til over 15 lande. 

Collect ur

Et Collect ur er fuldstændig unikt, idet du selv skal sammensætte det. Collect kollektionen er designet af Christina Watches. Du kan style dit helt eget ur efter personlighed, tøj, stil og humør - der er uendelige muligheder! Et Collect ur kan blive et helt unikt stykke af dig, og kan kombineres på mange forskellige måder. Med et Collect ur kan du være med på den nyeste trend og endda være foran. Du har mulighed for at sætte dit eget præg på dit yndlingssmykke. 

Køb et Christina ur i vores webshop

Hos Ure-Guld finder du et stort udvalg af vedhæng og remme til dit Christina ur. Vi har remme i mange forskellige farver og designs. Vores udvalg af vedhæng er også stort. Her finder du blandt andet vedhæng i sølv, guld, roseforgyldt sølv og oxyderet sølv, der er designet i forskellige former. Hvis du ikke allerede har et Christina ur, kan du også købe dette i vores webshop. Det er nemt og hurtigt at handle i webshoppen. Du får gratis fragt og vi leverer produkterne inden for 2-5 hverdage.

Find dit nye Christina ur og smykke her

Sorter faldende

1-24 of 95

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
4

Sorter faldende

1-24 of 95

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
4