•  

Daniel Wellington ur

Daniel Wellington ur

Et Daniel Wellington ur har et skandinavisk stilfuldt og elegant design, og kan bæres af både mænd og kvinder. Et DW ur kan bruges i alle anledninger og går til hvilken som helst påklædning. Daniel Wellington ure stræber efter at være perfekte i alle processer af fremstillingen. Vi har et stort udvalg med både unikke NATO remme og læderremme..

Find dit Daniel Wellington ur hos os

Overvejer du, om du skal investere i et Daniel Wellington ur? Så tag et kig på vores udvalg her på webshoppen og se, om der er et Daniel Wellington ur, du synes om. Hvis du finder et Daniel Wellington ur, du ønsker at købe, så bestil det på webshoppen, og få det leveret gratis til din hjemmeadresse inden for få dage.  

Find dit nye DW ur her på ure-guld.dk

Dame Bestsellers Herre
Se flere her diamant logo
Se alle Kollektioner fra Daniel Wellington
Om Daniel Wellington ure

Grundlæggeren af DW, Flip Tysander, grundlagde Daniel Wellington efter at have mødt en mand ved samme navn. Flip blev inspireret af Daniel Wellingtons evne til at virke elegant, men samtidigt afslappet. Han var stilfuld og havde en speciel atmosfære omkring sig, ikke mindst måden at bære et ur på.

Starten på et stærkt venskab mellem Flip Tysander og Daniel Wellington var dermed opstået, og DW ure var en realitet.

Populære ure

Det er blevet meget populært at have et DW ur i Danmark og i resten af Europa. Et DW ur har en god pris og har samtidig et design, som mange godt kan lide. Et DW ur kan fås med klassiske læderremme i sort og brun, og hvis du ønsker et lidt anerledes udtryk, kan det også fås med farvede remme. 

Find dit nye DW ur her