•  
  •  
Georg Jensen

Georg Jensen smykker og ure

Georg Jensen Sølvsmedie A/S, grundlagt af Georg Jensen, åbnede i 1904 som sølvsmedeværksted i Bredgade i København. Med en historie, der strækker sig over mere end 100 år, repræsenter Georg Jensen unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst design, som spænder fra korpus til ure, smykker og produkter til hjemmet. 

Georg Jensen ur

Georg Jensen ure er kendt for deres flotte tidsløse design. Hos URE-GULD finder du både et Georg Jensen ur til herrer og damer. Vi har et Georg Jensen ur til enhver smag og stil. Du finder blandt andet Georg Jensen ure i sølv, guld, sort og brun, i en lang række forskellige designs og materialer. Se det store udvalg her på webshoppen eller kig ind i en af vores fysiske butikker. 

Bestsellers fra Georg Jensen
Se flere her diamant logo
Se alle Kollektioner fra Georg Jensen
Om Georg Jensen ure og smykker

Georg Jensen smykker, ringe, halskæder, øreringe og ure

Georg Jensens egen filosofi var at skabe demokratisk design med både funktionalitet og skønhed. Hans håndværksmæssige dygtighed og kunstneriske talent, kombineret med hans evne til at identificere og støtte designtalenter, var det grundlag, som han byggede virksomheden Georg Jensen på i København i 1904. Georg Jensens stil kan stadig genkendes i Georg Jensens design i dag. Klare flydende former beriget med udsøgte skulpturelle udsmykninger, blomster og frodige drueklaser viser hans sanselige glæde ved naturen. Brandet Georg Jensen er baseret på vores fælles værdier, og dansk design.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Georg Jensen øreringe
  • Georg Jensen halskæder
  • Georg Jensen ringe
  • Georg Jensen ure
  • Georg Jensen smykker

 

Unikke designtalenter bag Georg Jensen smykker og ure

En af de forcer Georg Jensen smykker altid har haft, er evnen til at spotte, udvikle og engagere nye talenter inden for design. Disse talenter har igennem tiden medvirket til at understøtte og udbygge den oprindelige vision om smukt, dansk design.

 

Find dine Georg Jensen smykker, ringe, halskæder, øreringe og ure her på ure-guld.dk