•  
  •  
Sif Jakobs

Sif Jakobs smykker

Enkel og smuk stil - hver eneste dag. Det er sofistikerede smykker med et moderne udtryk. Sif Jakobs Jewellery kombinerer elegant design med høj kvalitet. Dette er en verden af luksus. 

Se alle Sif Jakobs smykker, ringe, halskæder og armbånd her på siden

Se alle Kollektioner fra Sif Jakobs
Om Sif Jakobs smykker

Sif Jakobs er kvinden bag smykkerne og virksomheden Sif Jakobs Jewellery. Hun er født og opvokset på Island, uddannet som guldsmed i Sverige og berejst i hele verden. København har været hendes base siden 2000 og Italien har i mange år været hendes andet hjem. Kærligheden til den Italienske elegance er en konstant kilde til inspiration og grunden til at hendes kollektioner alle bærer italienske bynavne.

Sif Jakobs har altid været kunstnerisk anlagt og har hele sit liv brændt for at skabe. Hendes livsstil, sprudlende personlighed og instinktive sans for kvalitet og design bidrager til hendes glamourøse design der giver hverdagen et touch af luksus. "Rejser er min inspiration - jeg elsker at se hvad der sker rundt omkring i verden og blive inspireret af moden lige nu. Jeg ønsker at skabe smykker der giver en oplevelse af luksus. En enkel og smuk stil - hver eneste dag."
– LET YOURSELF SHINE.

Find dine Sif Jakobs smykker, ringe, halskæder og armbånd her på ure-guld.dk