•  
  •  
STORY

STORY smykker og ure

STORY - et fantastisk smykkeunivers.Velkommen til det eksklusive STORY univers. Her kan du blive inspireret til at skabe unikke og personlige armbånd, der passer til dig.
Vi har masser af nyheder lige nu! Der er et stort udvalg af forskellige armbånd og de kan bruges enkeltvis med en charm eller to, eller bare som de er, hvis man går efter et helt nedtonet look. De kan også sættes sammen med armbånd fra den øvrige kollektion, i silke, lammeskind eller smukke sten. 

Se vores udvalg af STORY ure

På vores webshop har vi et stort udvalg af STORY ure til kvinder. Du finder blandt andet et meget feminint STORY ur med hjerter i urskiven, og et mere klassisk STORY ur med tekst i urskiven. Der er dermed mulighed for at finde et STORY ur til enhver stil på webshoppen. Se vores udvalg og køb dit næste STORY ur hos URE-GULD til en god pris. 

Find dine Story smykker, ure, charms, armbånd, øreringe og ringe her på ure-guld.dk

Se alle Kollektioner fra STORY
Om STORY

STORY ure og smykker

Vi fører et bredt udvalg af de kendte STORY smykker og ure. STORY ure og smykker er inspireret af, at vi lever i en tid, hvor ingen dikterer, hvordan vi skal se ud, eller hvad vi skal tage på. STORY smykker og ure er en hyldest til dette. Med STORY halskæder, ure,  charms, ure, øreringe, ringe og armbånd kan du understrege og forstærke din stil og dit humør. Særligt STORY charms gør det muligt at sammensætte smykker, der har netop dit personlige præg.

Gå på opdagelse i alle vores STORY øreringe, ringe, armbånd, ure, charms og halskæder og find de STORY smykker, der matcher netop din stil. Når du køber online, får du gratis levering på alle ordrer.

Moderigtige STORY smykker siden 2003

STORY smykker og ure er designet af Kranz & Ziegler, som har produceret smykkerne siden 2003. STORY smykker fremstilles både i guld og sølv og er præget af den danske designtradition. Smykkerne hylder både det skønne, det fashionable og det rå udtryk.

Alt i Story smykker, ure, charms, armbånd, øreringe og ringe