Levering

Vi leverer normalt indenfor 2-5 hverdage – vielsesringe mellem 10-14 hverdage og udvalgte smykker fra Ole Lynggaard 20 hverdage.

Er en vare midlertidig udsolgt og indebærer dette, at leveringstiden bliver længere end 2-5 hverdage vil vi kontakte dig og sende varen til dig, når vi har den på lager igen.

Din pakke sendes med Post Danmark til den modtager adresse, som du har oplyst og vi sender en sms eller e-mail til dig, når din pakke afsendes, så ved du, at den er på vej.

Persondatapolitik

For at du kan indgå en aftale med os på www.ure-guld.dk har vi brug for følgende oplysninger fra dig: navn, adresse, telefonnummer og din e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos www.ure-guld.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger fra vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit samtykke (det sker, når du godkender vores handelsbetingelser). På den måde sikrer vi, at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.ure-guld.dk sælges eller videregives på ingen måde til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Når du er registreret hos www.ure-guld.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du ifølge Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til www.ure-guld.dk via e-mail til info@ure-guld.com

[profiler]
Memory usage: real: 8388608, emalloc: 6801520
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem