Om Sct. Mathias URE-GULD

Guldsmed siden 1990

Sct. Mathias URE-GULD har eksisteret siden 1990 og har, ud over webshoppen, 3 butikker i Sct. Mathias Centret i Viborg, Bruuns Galleri i Aarhus og Bryggen i Vejle med i alt 32 faguddannet personale, der glæder sig til at byde dig velkommen.

I hver enkelt butik tilbyder vi et bredt udvalg af smykker og ure fra førende danske og europæiske designere og producenter. Udbuddet spænder fra det klassiske til den nyeste mode og priser, der starter fra 100 kroner. Se hele udvalget af smykker og ure her på webshoppen eller besøg en af vores 3 butikker.

Kvalitet, service og faglig rådgivning

Sct. Mathias URE-GULD står for kvalitet, service og faglig rådgivning. Men det altoverskyggende omdrejningspunkt er en nærværende betjening med kunden i centrum og vi sætter en stor ære i, at vores kunder er tilfredse og altid får det helt rigtige smykke eller ur med hjem
– hver gang.

Med mere end 25 års erfaring i branchen stiller vi store krav til kvalitet, rådgivning og viden, både til vores dygtige personale og vores over
40 leverandører indenfor designersmykker og ure.

Guldsmed og urmager

Vores 3 butikker har et tæt samarbejde og kan hurtigt udveksle varer og viden for at give kunderne den bedst mulige service. Sct. Mathias
URE-GULD´s 5 urmagere og guldsmede er faguddannede til alle typer af opgaver indenfor smykker og ure. Har du et smykke eller ur der skal repareres eller vil du gerne have opfrisket et antikt smykke kan vi hjælpe dig indenfor alle slags ure og smykker.

Vi foretager også vurderinger, designer og producerer og sætter en ære i at give dig en kompetent faglig rådgivning og godt håndværk.

Rigtig god fornøjelse med at finde dit drømmesmykke eller ur i vores webshop eller i en af vores 3 butikker, som du kan se mere om nedenfor.

URE-GULD er din online guldsmed

På vores webshop finder du et bredt udvalg af de smykker, som vi også forhandler i vores fysiske butikker. Du finder blandt andet halskæder, ringe, ure, vedhæng og meget mere. Hvis du vælger at handle i vores webshop, leverer vi varerne til din adresse senest 5 hverdage efter, at du har gennemført din handel. Det er de samme handelsbetingelser, der gælder i vores webshop som i vores fysiske guldsmed butikker, og du har derfor altid 14 dages returret på dine varer købt i webshoppen. 

Find din nærmeste guldsmed og urmager i vores afdelinger nedenfor

[profiler]
Memory usage: real: 6291456, emalloc: 6979392
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem