Reklamation

Når du handler på www.ure-guld.dk har du 24 måneders reklamationsret.

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i pris - det afhænger af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen.

Hvis du reklamerer indenfor 2 måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen være rettidig. Er reklamationen berettiget skal du ikke betale for at sende varen retur til os.
Varen skal sendes tilbage i forsvarlig emballage eller indleveres i en af vores 3 butikker og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Når du sender varen ind til os skal du oplyse hvorfor du reklamerer - med så mange detaljer som muligt.

Hvis du benytter din fortrydelsesret refunderer vi alle betalinger vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet.

Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da, har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Sct. Mathias URE-GULD Viborg
Sct. Mathias Centret, 8800 Viborg
Tlf: 86 61 18 87

[profiler]
Memory usage: real: 2097152, emalloc: 6969040
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem